tisdag 20 juli 2010

Det jäser, pyser och fräser...


Igår blev en intressant dag.

Ulrika bloggade om Intrum Justitia och avkastning på fodringar. Vidare om hovrättens åsikt om att det är orimligt att borgenären ska bli belastad med gäldenärens umgängeskostnader... Hallå??? Det här går inte ihop alls... Mer om detta kommer, var så säker. Både här och där.

Johnny rockade loss kring Intrum Justitia, balans och Beatrice Ask. Fortsättning följer garanterat om BALANS. Och ask och intrum... såklart.

Dwight hade hittat en krönika om sms-lån och oviljan hos politiker att lagstifta kring dessa skriven av allas vår Plus-Sverker

Och så fortsätter det dagen lång.

Sammantaget kan jag bara konstatera att ju mer uppmärksamhet dessa berättelser och synvinklar på ett gigantiskt samhällsproblem får i media, ju större chans har vi att en förändring kommer...

För nu jäser, pyser och fräser det både här och där... och ju fler vi blir som vägrar vara tysta - ju svårare blir det. Vi vägrar tystnad. Faktiskt. Det händer massor i de s.k. sociala medierna... sök, läs, finn och tyck till. Var inte tyst bara.

3 kommentarer:

  1. Håller med dig, nu måste alla berörda och gärna övriga också ta i lite gran. Jag fattar inte att alla arbetande skattebetalare accepterar att deras surt förvärvda skattepengar på sikt används till att betala bidrag till alla i utanförskap pga överskuldsatthet.

    SvaraRadera
  2. @Anonym: Japp, egentligen är det mycket konstigt att "alla" tycker det är okej att staten sköter sina finanser - alltså, allas finanser på det sättet! Bra poäng!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett avtryck från ditt besök - det uppmuntrar att kämpa vidare en stund till.