torsdag 15 juli 2010

Mod

Från Missmod till Mod.


Är djupt imponerad av Anna-Karin från Föreningen Insolvens som deltog i inslag på Rapport under onsdagen. Helt underbart att få vara skuldfri och hjälpa andra att kämpa sig ur skuldträsket. Rapport har listat de värsta skuldfällorna - mitt i sommaren!

Anna-Karin har tagit fram en mall som är enkel att fylla i och få överblick över sina skulder, man kan räkna ut procentsatser, månadsbetalningar med mera. Alldeles utmärkt hjälpreda. Läs vidare och hämta filerna här: 

Jag har dock utvecklat en liten "allergi" mot uttrycket "göra rätt för sig" då många skuldsatta genom åren "gör rätt för sig" gång på gång utan att bli skuldfria.

Att göra rätt för sig är annars något de allra flesta strävar efter så fel är ju inte det uttrycket... det är svårt när man har med inkassobolag att göra det bara...

Men vilket MOD, jag är jätteimpad - synd att pratet om Insolvens inte kom med - det får bli nästa gång.

Tack för tipset Mannan - Läs mer, se inslaget här:
http://resurspank.blogspot.com/2010/07/svt-rapport-100713-har-ar-de-varsta.html


2 kommentarer:

  1. Vassego! Inslaget var bra, jag blir glad när media gör seriös rapportering om våra svåra frågor, oavsett om de vinklar det på hur företagen jobbar med skulderna eller på hur individerna överlever som överskuldsatta. Alla framsteg är bra :)

    SvaraRadera
  2. Precis - seriös uppmärksamhet bara av godo!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett avtryck från ditt besök - det uppmuntrar att kämpa vidare en stund till.