lördag 31 juli 2010

Trötthet

Mina idéer för bloggande har tillfälligt sinat och jag är trött. Väldigt trött.

Väntar på att ork och energi ska återvända för det gör de ju trots allt... till slut... nu för tiden.

Har läst i Annsies blogg - Jag måste väl inte ljuga? om orimligheten i att inte på 11 år få vård och sen inom tre månader anses vara friskföklarad att gå ut i jobb men ändå inte få jobba? Ytterligare en faktor att bli trött över...

Forumet fattiga riddare har halvdött nu, en del nya folk som hittar dit men där ser man vad konflikter ställer till det. Enade vi stå, söndrade vi falla.... typ... Blir med andra ord trött där också. Men vill följa dem jag lärt känna och som liksom mig väntar på besked på ansökan om skuldsanering. Kanske det blir lite mer fart efter semestern men många av de roliga, trevliga folket är borta... :(

Idag har jag dock inte varit för trött att fixa lite hemma, har möblerat om i mitt minisovrum.... och av att ställa sängen mot en vägg fick jag in en hel skänk där... hade att välja på att göra mig av med skänken eller möblera om... så valet gjordes efter ett par månaders funderande... Det blev bra till och med. Orken räckte inte till golvtvätt så det sparade jag till i morgon :) - ska väl ha något att göra då också. :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Pingat på Intressant.se Twingly Bloggping

5 kommentarer:

 1. Det är tillåtet att vara trött i din situation. Och minns att man till Herrens lov ska vila den sjunde dagen, och imorgon är det söndag, så du har Hans tillstånd att vara trött då :)

  Kram!!

  SvaraRadera
 2. tittar in,jag är oxå trött- man får vara det,se till att vila när du kan.
  hoppas du snart kommer åter och bloggar!

  SvaraRadera
 3. Tjena tjejer och tack, ni har rätt. Man måste få ta sig tid att vara trött... regn idag därtill så nöjt mig med att fixa klart mitt rum som blev så fint... ett par tavlor till ska upp så är det klart sen! :) Härligt.

  Jodå, jag återkommer och bloggar oftare strax igen! När hösten kommer tror jag dock jag ska återgå till att vara dataledig på helgerna, minst söndagarna för alltid vara på G sliter mer än vad man tror....

  Vi hörs!
  Marie

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig, visst blir man trött! Jag har varit djävligt trött nu i hela 17 år, men måste försöka hålla mig vaken. Trots myndigheternas ständigt oförståliga agerande som vill få en att falla i en dvala för evigt.

  Fortsätt att kämpa...

  NoCash

  SvaraRadera
 5. Det är sant No Cash, det är till att fortsätta kämpa.... Tröttheten är vår ständige följeslagare... men tur vi orkar kämpa vidare ändå... just bara för att vi måste! :) Tack för din uppmuntran!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna ett avtryck från ditt besök - det uppmuntrar att kämpa vidare en stund till.